Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 
  Yazıcı görüntüsü

Yurt ve Yemek
Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: 30 Ağu 2009, 21:23 

Merhaba arkadaşlar.forumda aradım ama bulamdım.eğer varda görmediysem özür dilerim.
Arkadaşlar okulun sitesinde yurt ücretleri açıklanmış ama yemek ile ilgili bir bilgi yok!
Şimdi sorum daha doğrusu sorularım şunlar:)

1.olarak yurda yazılan yemekhaneye de yazılmak zorunda diye bir şey duydum doğru mu?
2.olarak eğer yemekhaneye yazılmak zorunlu değilse yurrta kalacak biri olarak konuşuyorum okul içinde veya çevresinde bir öğrenci günlük yemek ihtiyacını karşılayabilir mi?
3.ve en önemlisi ise okulda yemekhaneden yemek yemek istediğimi varsaylaım.ÜCRET i nedir?

Başa Dön

Re: Yurt ve Yemek
MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2009, 01:58 

yurda yazılan yemekhaneye de yazılmak zorunda DEĞİL

yemekhanenin yıllık ücreti 1900 tl idi geçen sene ama yıllık yazılacağına acıktıgında kartına para yüklersin gider yersin yemekhaneden o daha mantıklı. böylece her öğün kendini okulun yemekhanesinden yemek yemek zorunda hissetmezsin.

okul içinde veya çevresinde bir öğrenci günlük yemek ihtiyacını okul içindeki yemekhanelerden karşılarsın. öğlen ve akşam yemekleri 5er TL den 10 tl ye yemek yersin

okul yaşam merkezinde nezzet lokantasından tek öğünde ortalama 10-15 tlye karnını doyurabilirsin :) (fırın dürüm artı ayran 6 tl idi geçen sezon :)) )

fastfood tarzı şeyler de var okuldaki kafelerde ama onu da yemekten saymazsın herhalde :)

bu sene simit sarayı açıldı. çay simitle öğün geçirisin.

dışarıdan sipariş verebilirsin istediğin yerden ama okula sokabilirmisin onu bilemem :) geçen sene zorluk çektik biz içeri sokabiliyorduk yasakladılar bi ara okul yemekleri satılsın diye ama faydası olmadı

malzemeler varsa odada yemek yapabilirsin. yasak masak değil kardeşim geçen sene gördük her odada yumurta makarna partileri vardı :))
odalara hiç baskın yapmadılar ama bu sene denetleme yaparlarmı bilemem

varsa başka bişey sorda yazalım kolay gelsin...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 04 Eyl 2009, 00:01 

ben konun dısın da extra soracam. yurt da sigra ve alkolu dier kalan arkadaslar sorun cıkarmazsa rahatca kullanabiliyor muyuz?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: 12 Tem 2010, 21:22 

yurt odalarında içki we sıgara yakalanmadıgın sürece serbest gerçi yakalansanda formalite icabı bı tutanak tutuyolar olan senın içkine oluyo yanı :lol: relaxxxx :)

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: